ZVOG

Zaalvoetbalvereniging Onze Gezellen

Algemeen

Adres Sporthal

Van der Aartweg 2

2026 ZL Haarlem

Tel: 023-5374437

 

sporthal2

 

Contributie

IBAN: NL41INGB0003813516
t.n.v. R.K.S.V. Onze Gezellen

 

Sponsors

  • logo_hizi_hair.jpg
  • logo_neeskensbv.jpg
  • logo_polderbouw.jpg
  • 29.jpg
  • 11885373_913732328702132_1728919915686166493_n.jpg
  • 11902582_913732335368798_2682728750866820599_n.jpg
  • HK toernooi4.jpg
  • KampioenZOGZOmer.jpg

Verbouwing kantine start.

Lang gewacht en nu eindelijk is de start in zicht. Woensdag 10 mei aanstaande begint de verbouwing van de Onze Gezellen kantine. Gedurende een periode van ruim vier weken zal  de kantine niet in gebruik zijn. 
De bedoeling is dat de verbouwing rond 10 juni dusdanig ver gevorderd zal zijn dat de kantine weer open zal kunnen. Alles zal dan nog niet af zijn, maar het grootste deel van de klus is dan vermoedelijk achter de rug.

Lees meer...

Opzeggen? Doe het tijdig.

Beste leden,

We hopen natuurlijk van niet, maar als je besluit om volgend seizoen niet meer te willen zaalvoetballen met Onze Gezellen, om welke reden dan ook, is het netjes om tijdig op te zeggen. Dit voorkomt vele misverstanden.

Lees meer...

Belangrijk: Digitaal wedstrijdformulier

Beste zaalvoetballeden van ZOG Komend seizoen verandert er veel in het zaalvoetbal. De KNVB heeft de papieren wedstrijdformulieren en de plastic spelerspassen afgeschaft. Daarvoor in de plaats is er nu een app beschikbaar waarmee digitaal het wedstrijdformulier kan worden ingevuld en waarin digitaal de spelerspassen zijn ondergebracht.

Lees meer...

Zaalvoetbal OG al 40 Jaar!

Scheidsrechters zaalvoetbal gezocht!

Voor ruim 2000 teams zijn wij op zoek naar vrijwilligers, die tegen een vergoeding (€10 per wedstrijd) + reiskosten (€ 0,26 per km), wedstrijden voor de KNVB in het zaalvoetbal van ons district willen fluiten. Wij bieden deze vrijwilligers een cursus aan om goed voorbereid de sporthal in te gaan. De kosten ad € 56,- zijn, als je voor de KNVB gaat fluiten snel terugverdiend. Het is echter geen verplichting om voor de KNVB te gaan fluiten, ook als je de cursus wilt volgen om daarna je vereniging te helpen ben je van harte welkom! Ben je nieuwsgierig of weet je binnen je vereniging personen die al regelmatig een wedstrijdje fluiten? Ga dan naar de site www.knvbzaalvoetbal.nl/activiteitenen geeft je op voort de BOS zaal in Amsterdam! Uiteraard hopen we dat je deze uitnodiging wilt verspreiden onder de leden van de vereniging. Wellicht tot ziens op 4 november aanstaande bij de aftrapbijeenkomst.

Jeugdzaalvoetbal

ZOG is op zoek naar jeugd!
Dus heb je zin om te zaalvoetballen? Kom dan zaalvoetballen bij ZOG.

Informatie
Een team bestaat uit minstens acht spelers (inclusief een keeper).Meestal bestaat het team uit vrienden en vriendinnen. Gemengde teams zijn ook van harte welkom.De wedstrijden worden gespeeld op een doordeweekse avond. Gelukkig houdt de KNVB rekening met jeugdspelers en laat ze dus vroeg spelen. Meestal zijn de wedstrijden om 19.00 uur.Teams kunnen aangeven wat hun voorkeursavond is. Dat wil dus zeggen dat de uitwedstrijden wel op een andere avond gespeeld kunnen worden. Ook moet er rekening gehouden worden met reisafstanden. Wedstrijden kunnen gespeeld worden in bijv. Amsterdam, Alkmaar of Heerhugowaard

Meer informatie?
Voor meer informatie over jeugzaalvoetbal of aanmeldingen neem contact via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HK toernooi3

Actueel

zomerzaalvoetbal

Programma

 

Wie is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Zoeken